Babagan awake dhewe

Chengdu Yixinhe Import lan dagang Ekspor co., Ltd dumunung ing Pujiang, Chengdu, Provinsi Sichuan, China.We wis melu ing woh ngimpor lan ekspor perdagangan seger akeh taun.

produk utama kita kalebu woh-wohan cirtus, woh kiwi, Actinidia ssp, madu pomelo, ora nyenengake mandarin orange, Ehime mandarin orange etc.We nglakoni kanggo sumber "sehat, nutritious lan éca" woh seger kanggo tujuan Manajemen perusahaan. woh Kita wis dideteksi dening departemen panguwasa lan meets standar pasar produk tetanèn internasional.

Ing saiki, perusahaan kita wis Manajemen kualitas lengkap lan ngelmu system.With ikhlas kita lan kekuatan, kualitas apik, kita produk sing digunakake dikenali lan dipercaya dening industry.We janji kanggo menehi woh sing paling terjangkau wholesale prices.We kelet menyang prinsip "Quality pisanan, Kejujuran minangka basa" lan nglakoni ourself kanggo mundhakaken kesadaran Enterprises lan ningkataké pangembangan industri woh ing China.

kanca Welcome saka kabeh ndonya teka kanggo ngunjungi, menehi pembinaan lan ngrembug cooperation.We looking nerusake kanggo mbentuk sesambetan bisnis sukses karo klien anyar sak donya ing mangsa.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

WhatsApp Online Chat !