Ehime Tangerine

Short Description:

Ehime mandarin orange wis wangun bunder, werna orange peteng, sel lenga tipis, lunyu, katon ayu, gampang pil. Sugar 15 °, asam 0,5 ° ngisor, ora nuklir, rasa slag nggoleki, wewangian lan sumilir, banget roso. Tahan kanggo panyimpenan, resistance kadhemen, ngasilaken banget, asil saka senar, iku banget janjeni varieties awal maturing saka jeuk. Ngurangi asam awal, Ehime jeuk ing mburi November duwe rasa paling apik, nanging ing agêng-Nopember kanggo pasar. Ehime jeuk lan Nankou diwasa ...


  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Port: Sichuan
  • Pembayaran Sarat: Kintunan marang panrimo saka pembayaran.
  • Pembayaran Sarat: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ehime mandarin orange wis wangun bunder, werna orange peteng, sel lenga tipis, lunyu, katon ayu, gampang pil. Sugar 15 °, asam 0,5 ° ngisor, ora nuklir, rasa slag nggoleki, wewangian lan sumilir, banget roso. Tahan kanggo panyimpenan, resistance kadhemen, ngasilaken banget, asil saka senar, iku banget janjeni varieties awal maturing saka jeuk.

    Ngurangi asam awal, Ehime jeuk ing mburi November duwe rasa paling apik, nanging ing agêng-Nopember kanggo pasar. Ehime jeuk lan Nankou diwasa ing wektu sing padha, nanging Ehime jeuk wis slag tender liyane, lan ora ana kulit ngambang, ngalahake shortcomings butuh banyu Nankou kang, Ehime punika ngganti paling varieties saka Nankou, cocok kanggo suhu 16C taunan rata-rata ° budidoyo , iku uga spesies becik ing pojok lor jeuk.

    Ehime Citrus punika precocious. Relatif kanggo oranges aneka general diwasa ing wekdal sasi utawa supaya. Sarujuk kanggo isi periode lowongan saka pasar jeuk. harvest woh miturut kadewasan woh jeruk, nggunakake, pasar perlu kanggo nemtokake wektu harvest. nalika Rain lan woh mie garing ora Pick woh. buruh woh kudu nganggo sarung tangan, karo cutter babak woh kanggo Cut woh karo stalk woh bebarengan, lan banjur Cut pedicle woh, alon-alon. Ing urutan saka njaba kanggo nang, saka ndhuwur mengisor kanggo Pick woh. Perlu kabeh tembok wadhah woh Gamelan, harvest woh kudu sakcepete diangkut menyang lapangan packaging utawa panyimpenan. Supaya srengenge lan udan.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    WhatsApp Online Chat !