jeruk bali

Short Description:

Pujiang jeruk bali kuwi Pujiang County, Provinsi Sichuan misuwur beluk, wis dianugerahi ing 1994, 1996, 1997, 1998 National Research lan Produksi Association evaluasi kualitas pomelo "Gold Award"; 1999, 2000, 2001 riset lan produksi collaboration jeruk bali nasional komoditas "Gold Award"; 1995 menangaké Agricultural Fair "National Silver Award", ing taun 1999, menangaken "99 China International Agricultural Expo" Sichuan judhul account misuwur; ing 2 ...


  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Port: Sichuan
  • Pembayaran Sarat: Kintunan marang panrimo saka pembayaran.
  • Pembayaran Sarat: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pujiang jeruk bali kuwi Pujiang County, Provinsi Sichuan misuwur beluk, wis dianugerahi ing 1994, 1996, 1997, 1998 National Research lan Produksi Association evaluasi kualitas pomelo "Gold Award"; 1999, 2000, 2001 riset lan produksi collaboration jeruk bali nasional komoditas "Gold Award"; 1995 menangaké Agricultural Fair "National Silver Award", ing taun 1999, menangaken "99 China International Agricultural Expo" Sichuan judhul account misuwur; ing 2002, menangaken China Western Fair Sichuan kualitas dhuwur gelar tetanèn, ing taun 1997, Liwat Komite Sichuan Provinsi Macem-macem Appraisal, ing Desember 2002, menangaken Administrasi Negara Industry lan Commerce Trademark Kantor disetujoni registrasi "Pujiang pomelo" tandha sertifikat, ing 2005, liwat ing sertifikat National Green Food Center, sertifikat kanggo pangan ijo A-tingkat.

    Pujiang County has been planted 930,000, the annual output reached 9,000 tons, fruit production reached 18,000 tons. Pujiang pomelo cultivation and management, more resistant to extensive, strong adaptability, the critical low temperature -5 ℃, the critical high temperature 38 ℃, strong adaptability to the soil, PH value of 6.5-7.0, garden, gap wasteland, hilly slope could be planted, 50-70 strains per mu, planted 3 years can produce, 2500 kg per mu during fruit period.

    Pujiang pomelo babak woh warata, bobot woh siji umumé watara 1250 gram, pil woh kuning, lan pil lancip, wis wangi, slag fragrant fruity, jus woh manis lan ora nguntungke Moderate, nutrisi-sugih, karo macem-macem vitamins, utamané ukuran C luwih, duwe jeneng dikemas kaleng alam, diwasa ing agêng-Oktober, panyimpenan miturut lan transportasi, bisa nyimpen 3-4 sasi, sawise panyimpenan roso sugih luwih, amarga woh ngandhut linalool, bebarengan karo alkohol cow, terpinene alkohol lan úa, miturut "Chinese pharmacopoeia" cathetan wis anti-natoni, expectorant, efek antitussive, alkohol terpinal uga hepatitis, Bacillus, efek nyegati Staphylococcus aureus, lan wis ngurangi watuk lan fungsi benfit ati lan weteng, iku woh apik kanggo lawas lan enom.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    WhatsApp Online Chat !