Jin Yan kiwifruit

Short Description:

ssp Actinidia iku sawijining genus saka Actinidia Lindl, kang wis 66 spesies kiwifruit lan 62 spesies ing China. "Pujiang kiwi" dening geografis indikasi merek dagang, kang paling Pujiang pratandha. Pujiang County, Provinsi Sichuan, dumunung ing garis lintang 30 derajat LU, punika donya dikenali kiwi wilayah tanduran sing paling apik, kahanan ekologis banget, sugih macem-macem sumber, basa pasar apik. Provinsi Sichuan, minangka salah siji pusat distribusi kiwi alam bébas ing China, punika t ...


  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Port: Sichuan
  • Pembayaran Sarat: Kintunan marang panrimo saka pembayaran.
  • Pembayaran Sarat: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    ssp Actinidia iku sawijining genus saka Actinidia Lindl, kang wis 66 spesies kiwifruit lan 62 spesies ing China. "Pujiang kiwi" dening geografis indikasi merek dagang, kang paling Pujiang pratandha. Pujiang County, Provinsi Sichuan, dumunung ing garis lintang 30 derajat LU, punika donya dikenali kiwi wilayah tanduran sing paling apik, kahanan ekologis banget, sugih macem-macem sumber, basa pasar apik.

    Provinsi Sichuan, minangka salah siji pusat distribusi kiwi alam bébas ing China, iku provinsi paling KALUBÈRAN sumber kiwi alam bébas germplasm lan cadangan. Asil nuduhake sing ana 25 spesies (kalebu Varian lan varian) saka Actinidia ing Provinsi Sichuan.

    Pujiang County dumunung ing pojok kidul-kulon saka Chengdu Plain, antarane 103 derajat Bujur Wétan 103 menit kanggo 41 derajat 41 menit, latitude 30 derajat 5 menit kanggo 30 derajat 21 menit. Iku nganti 37 km, lor lan kidul palng 27,5 km, kanthi ambane 582,86 kilometer persegi. Ing taun 2005, ing kabupaten populasi nganti 2575 wong, 22,37 yuta mu saka tanah subur saka. Pujiang County, rata-rata suhu taunan saka 16,3 ℃, Pingba, bukit, gunung karo terrain, panas mboko sithik shortened, mangsa mboko sithik tambah; tekan ngisor saka loro kali area Shou'an kanggo wilayah panas paling dawa, Gunung Changqiu kanggo mangsa paling dawa. Rata suhu punika antarane 17,9 lan 18.2 ℃, kang luwih dhuwur tinimbang ing suhu taunan rata-rata 1.6 ~ 1.9 ℃. Rata suhu punika antarane 17,9 lan 18.2 ℃, lan suhu rata-rata taunan 1.6 ~ 1.9 ℃. Udan dina rata-rata taunan 85%, kajaba kanggo paling in May 79%, ing sasi isih luwih saka 80%, utamané kidul-kulon lan lor angin.

    Kiwi wis dhuwur nilai nutrisi, isi vitamin C kang dhuwur, dikenal minangka "raja woh", nilai ekonomi sing dhuwur banget. On October 27, 2010, ing International Kiwi Peaks Summit iki dianakaké ing Pujiang County, Chengdu. Upacara opening, "Pujiang kiwi" resmi pikantuk produk Proteksi pratondo geografis nasional sing. Pujiang County iku salah siji saka telu sawah paling gedhé kuning kiwi kiwi, Pujiang County, iklim entheng, udan KALUBÈRAN, lemah fertile, dikenali minangka wilayah budidoyo kiwifruit cocok paling, punika kiwi nasional area demo standarisasi, kualitas ekspor kiwi lan safety demo area, Apa budidoyo kiwifruit telung kiwi kuning donya salah abang langka ing donya, kuning, ijo "telung werna bebarengan" kiwi asal. 2010 "Pujiang kiwi" karo wangun woh ayu, ambu sugih, rasa manis lan ora nguntungke, roso unik, ciri-sugih nutrisi padha dikenali minangka produk Proteksi indikasi geografis nasional, ing 2011 indikasi geografis tandha sertifikat kasil kedhaftar. Pujiang telung sadulur Pujiang kiwi telung sadulur, nuduhake kiwi woh Pujiang woh kuning, ijo woh, perkakas abang, lagi sugih ing Victoria C, dikenal minangka "Raja Victoria C".

    "Pujiang model" iku Pujiang ing damel kiat kualitas lan safety pengawasan produk safety tetanèn, lan ningkataké pembangunan industri, pembangunan saka model laku inovatif, iku kombinasi saka kahanan kabupaten ing sesuai karo kondisi lokal, karya hard ing prestasi pinunjul dibayangke . laku inovatif Pujiang kang wis padhang. Government-mimpin, ubungan departemen, kiwi "safety basa" kanggo entuk pengawasan lengkap.

    Miturut cathetan ing ensiklopedia klompok promosi karya, sistem tanggung jawab target lan sistem tanggung, mekanisme pangayoman investasi, èfèktif aturan budidoyo tanduran kiwi, Processing, circulation, konsumsi lan supaya pasar tetanèn, kanggo entuk karya peraturan saka pasif Manajemen normal lan sumber Manajemen diganti anjog kanggo tumindak nasional, kiwi "produksi standar" kanggo entuk jangkah ndadekake.

    Nyadari ing kaluwihan saka distribusi Lenovo kang global, ing panyiapan saka "wewenang account ndadekake, ndadekake standar tetanèn, ndadekake sumber tetanèn, ndadekake kontrol kabèh produk, ndadekake underwriting, ndadekake Financing pitulungan" "enem ndadekake" mode chain tanduran, menehi play full menyang kabupaten Anjog Enterprises, hubungan, peran saka organisasi, èfèktif njupuk Pujiang kiwi kualitas unik lan kualitas lan safety.

    Market-oriented, account-mimpin, kiwi "telu saka ubungan" kanggo entuk produksi lan dodolan booming. Pujiang liwat implementasine saka "standar produksi, produk kudu pratandha, kualitas testing, tata cara sertifikat, pengawasan pasar," kabeh proses produksi standarisasi, tingkat woh kiwi, tingkat woh banget 95%, 90% utawa luwih, liwat pengawasan kualitas nasional Administrasi Umum "kaca demo basa" acceptance, woh kiwi didol kanggo Eropah, Rusia, luwih saka 20 negara lan wilayah. Ing 2014, ing kabupaten kiwi total output saka 39,78 yuta kg, lan nambah 964 yuta kilogram, nilai output saka 478,2 yuta Yuan, lan nambah 28,62 yuta Yuan; Industrial aglomerasi, nambah efficiency, kiwi "titik lemah menyang emas."

    Pujiang wis dibangun sing paling gedhé lan paling majeng kiwifruit packaging lan panyimpenan tengah, iku kanggo nyepetake pambangunan wilayah saka luwih saka 300 hektar saka woh kiwi pasar grosir; dibangun kiwi seger air conditioning perpustakaan 43, kapasitas total 40,000 ton, èfèktif aturan Supply pasar woh kiwi; introduksi saka marketing lan Processing Enterprises luwih saka 20, Pujiang kiwi kelompok-kelompok industri sing mboko sithik kawangun.

    Ing taun anyar, Pujiang County sak goal "mbangun standar internasional basa tetanen organik", pisanan ing negara kanggo ningkataké construction sakabèhé saka kabupaten tetanen organik kanggo "mbangun limang sistem" minangka temonan, sregep ningkataké kualitas kiwi, teh, jeuk, kanggo cultivate lan nggedhekake Enterprises anjog, organisasi, ing farm kulawarga "telung utama", leveraging varieties, kualitas, account "telung produk kanggo nambah", jaminan efektif saka industri tetanèn saka nomer expansion kanggo nambah kualitas saka pepindahan lan nganyarke, metu saka unik Pujiang ciri path anyar inovasi tetanèn modern lan pembaharuan pembangunan.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !