Ugly Tangerine

Short Description:

Shiranui Ugly Orange also known ugly mandarin, ugly strange, every year 2 to 3 months mature, delicate meat and easy to peel, with Ponkan fragrance, no floating skin. Flesh orange, succulent soft and juicy, thin and soft wall. Introduced by Fujian to Sichuan, this species is the most expensive citrus varieties in the Chinese market. Fruit juice sugar 13-14 degrees, the mature acid is about 1%, excellent flavor, excellent quality. Introduction Shiranui Ugly Orange fruit shape and fruit size ...


  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Port: Sichuan
  • Pembayaran Sarat: Kintunan marang panrimo saka pembayaran.
  • Pembayaran Sarat: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    elek-orange-detail01

    Shiranui Ugly Orange uga dikenal mandarin ora nyenengake, ora nyenengake aneh, saben taun 2 kanggo 3 sasi diwasa, daging alus lan gampang kanggo pil, karo Ponkan wangi, ora kulit ngambang. Daging orange, succulent wall alus lan jus, lancip lan alus. Ngenalaken dening Fujian kanggo Sichuan, spesies iki varieties jeuk paling larang ing pasar Cina. Woh jus gula 13-14 derajat, asam diwasa kira 1%, roso banget, banget kualitas.

    elek-orange-detail02

    Pambuka

    wangun woh Shiranui Ugly Orange lan ukuran woh ora wangun tetep, woh kaya Sanbao mandarin, ana gulu cendhak penting, ora ana gulu cendhak, ora ana gulu woh warata ing paling umbilical. Kuning Peel orange, werna ing agêng-Oktober, maringi warno lengkap ing awal Desember. Kuning Peel, 3.5-5mm nglukis. Mateng pil woh rada atos. Gampang pil, karo Ponkan wangi, ora kulit ngambang. Daging orange, succulent alus lan jus, tembok iku banget lancip lan alus, rasa asri. jus woh jurusan gula 13-14 derajat. budidoyo beda, uga bisa nganti 16 derajat. acidity diwasa kira 1%. wektu kadewasan 2-3 sasi, tetep seger kanggo tengah pungkasan April, roso banget, banget kualitas.

    elek-orange-detail03

    nutrisi Nilai

    Shiranui Ugly Orange punika sugih ing vitamin C, lan tilak unsur sing awak manungsa needs.Per 100 gram ngandhut 36,89 kalori, 9,02 gram karbohidrat, 0 lemak, 0,82 gram protein, 1,64 gram regane cellulose.Nutritional akeh sing luwih dhuwur saka padha fruit.Shiranui Ugly Orange bisa bantuan gawé saliva lan slake thirst karo dhuwur nilai nutrisi, medicinal nilai dhuwur, iku woh apik karo rega sipil. Ugly pil orange bisa dadi obat sawise pepe lan diselehake ing kulkas bisa deodorant.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    WhatsApp Online Chat !