Spring Waca Citrus

Short Description:

Spring jeuk, Rutaceae jeuk, saka Science woh Research Laboratory saka Fujian Agricultural Ilmu Academy, Sanming City Potong Teknologi Station Promotion, ndeleng orange / F-2432 jeuk, ngenalaken saka China Citrus Research Institute ing 2001, akèh ditandur ing Sichuan Pengshan County, Pujiang County, Danling County, Renshou County, Jintang County, Jiangxi, Hunan, Fujian Sanming, Nanping, Longyan, Fuzhou lan panggonan liyane. Spring ndeleng pil lancip lan alus, ing Sichuan kita iku, ana uga minangka Ba ...


  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Port: Sichuan
  • Pembayaran Sarat: Kintunan marang panrimo saka pembayaran.
  • Pembayaran Sarat: T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Spring jeuk, Rutaceae jeuk, saka woh Science Research Laboratory saka Fujian Agricultural Ilmu Academy, Sanming City Potong Teknologi Station Promotion, ndeleng orange / F-2432 jeuk,

    ngenalaken saka China Citrus Research Institute ing 2001, akèh ditandur ing Sichuan Pengshan County, Pujiang County, Danling County, Renshou County, Jintang County, Jiangxi, Hunan, Fujian Sanming, Nanping, Longyan, Fuzhou lan panggonan liyane. Spring ndeleng pil lancip lan alus, ing Sichuan kita iku, ana uga minangka Baba Citrus. Poke babak orange kuning, mangan nganti sange, luwih manis saka oranye, alus, nresep wayahe, splashing jus langsung dijamin kabeh tutuk. Mangan spring ndeleng rasa iku kaya anak mangan kelangan orange favorit, karo wewangian alam lan murni manis, alus lan manis.

    First, spring ndeleng vs jeuk: sawijining sipat wit, kadewasan iku padha, nanging woh iku luwih gedhe, ora, werna lumahing woh nuklir lan lancar luwih, senajan kulit rada luwih angel saka jeuk, nanging Xiang wall tipis, More slag, roso luwih, panyimpenan tahan lan transportasi. sipat lengkap luwih saka jeuk.

    Kapindho, spring ndeleng werna lumahing woh lan lancar luwih, daging liyane asri, roso kenthel, nanging akeh sadurungé diwasa. Spring ndeleng vs shiranui orange elek, spring ndeleng lumahing woh luwih Gamelan, rasa luwih.

    Katelu, spring ndeleng vs Guang orange orange general: spring ndeleng orange bisa gampang peeled pil, supaya alangan karo piso woh, luwih trep saka Guang orange orange umum, nalika saos alus luwih saka orange, gandum Daging pods lengkap , cokotan kebak tutuk kaya madu manis. Ukuran lan katon iso dibandhingke kanggo oranges, iku bisa ngandika spring weruh orange nduweni kaluwihan biasanipun saka jeuk, orange.


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    WhatsApp Online Chat !