• threea
  • twoa
  • onea

urang Nyadiakeun

Aturan Quality High Produk

Tentang Kami

Chengdu Yixinhe Impor jeung dagang Ékspor ko., LTD ieu lokasina di Pujiang, Chengdu, Propinsi Sichuan, China.We geus kalibet dina buah impor sarta ékspor dagang seger loba produk utama years.Our kaasup tarawangsa jeruk, bubuahan cirtus, buah kiwi, madu pomelo, pomelo, awon tarawangsa jeruk, Ehime tarawangsa jeruk etc.We bakti keur nyadiakeun "cageur, bergizi sarta nikmat" buah seger pikeun kaperluan éta manajemén perusahaan.

Maca deui

pikeun Témbongkeun

Produk kami Artikel

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key