Tentang Kami

Chengdu Yixinhe Impor jeung dagang Ékspor ko., LTD ieu lokasina di Pujiang, Chengdu, Propinsi Sichuan, China.We geus kalibet dina buah impor sarta perdagangan ékspor seger sababaraha taun.

produk utama urang kaasup bungbuahan cirtus, buah kiwi, Actinidia SSP, madu pomelo, awon tarawangsa jeruk, Ehime tarawangsa jeruk etc.We bakti keur nyadiakeun "cageur, bergizi sarta nikmat" buah seger pikeun kaperluan éta manajemén perusahaan. buah kami geus ditandaan ku Departemén otoritas jeung meets standar tina pasar produk tatanén internasional.

Dina hadir, parusahaan urang boga hiji manajemen kualitas lengkep jeung ilmiah system.With kajembaran urang jeung kakuatan, kualitas alus, produk urang anu lega dipikawanoh tur dipercaya ku industry.We janji mun masihan anjeun buah paling affordable borongan prices.We lengket kana prinsip "Quality munggaran, kajujuran jadi base" na bakti ourself ngangkat kasadaran usaha jeung ngamajukeun ngembangkeun industri buah di Cina.

babaturan Wilujeng sumping ti sakuliah dunya datang ka didatangan, masihan hidayah jeung ngabahas cooperation.We keur pilari maju ka ngabentuk hubungan bisnis sukses kalayan klien anyar di sakuliah dunya dina mangsa nu bakal datang.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !