Ehime Tangerine

Pondok Description:

Ehime tarawangsa jeruk boga bentuk buleud, warna oranyeu poek, sél minyak ipis, mulus, penampilan geulis, gampang pikeun mesek. Gula 15 °, asam 0,5 ° handap, euweuh nuklir, secukupnya slag rupa, seungit jeung refreshing, alus teuing rasa. Tahan ka gudang, résistansi tiis, ngahasilkeun alus teuing, hasil string a, nyaéta pisan ngajangjikeun variétas maturing mimiti jeruk. Ngurangan asam mimiti, Ehime jeruk di tungtung Nopémber boga rasa pangalusna, tapi dina pertengahan November ka pasar. Ehime jeruk na Nankou tempo ...


  • Min.Order kuantitas: 500 Piece / Potongan
  • Port: Sichuan
  • Pamayaran Sarat: kiriman kana resi pembayaran.
  • Pamayaran Sarat: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ehime tarawangsa jeruk boga bentuk buleud, warna oranyeu poek, sél minyak ipis, mulus, penampilan geulis, gampang pikeun mesek. Gula 15 °, asam 0,5 ° handap, euweuh nuklir, secukupnya slag rupa, seungit jeung refreshing, alus teuing rasa. Tahan ka gudang, résistansi tiis, ngahasilkeun alus teuing, hasil string a, nyaéta pisan ngajangjikeun variétas maturing mimiti jeruk.

    Ngurangan asam mimiti, Ehime jeruk di tungtung Nopémber boga rasa pangalusna, tapi dina pertengahan November ka pasar. Ehime jeruk na Nankou tempo di période sarua, tapi Ehime jeruk boga slag lembut deui, sarta teu mibanda kulit ngambang, nungkulan ka shortcomings tina kakurangan caina Nankou urang, Ehime teh ngaganti pangalusna variétas of Nankou, cocog pikeun suhu 16C rata taunan ° budidaya , éta ogé spésiés idéal di ujung kalér jeruk.

    Ehime Citrus nyaeta precocious. Relatif ka jeruk Rupa-rupa umum tempo periode kira sabulan kapayun. Nguntungkeun ngeusian periode lowongan di pasar jeruk. panén buah nurutkeun kematangan buah jeruk, make, pasar perlu nangtukeun jaman panen. lamun Hujan jeung buah mi garing moal nyokot buah. pagawe Buah kedah ngagem sarung, jeung cutter buah buleud pikeun motong buah kalawan stalk buah babarengan, lajeng motong pedicle buahan, gently. Dina runtuyan ti luar nepi ka jero, ti luhur ka handap nepi ka nyokot buah. Merlukeun sagala témbok wadahna buah mulus, panén buah kudu promptly diangkut ka widang bungkusan atanapi neundeun. Ulah aya panonpoé jeung hujan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    WhatsApp Online Chat !