Jin Yan Kiwifruit

Pondok Description:

SSP Actinidia mangrupakeun genus of Actinidia Lindl, nu boga 66 spésiés kiwifruit jeung 62 spésiés di Cina. "Pujiang kiwi" ku geografis indikasi dagang, nu mangrupakeun paling Pujiang tanda. Pujiang County, Propinsi Sichuan, ayana di lintang 30 derajat Lintang kalér, nya éta dunya dipikawanoh kiwi wewengkon penanaman pangalusna, kaayaan ékologis alus teuing, euyeub rupa sumber, dasar pasar téh alus. Propinsi Sichuan, minangka salah sahiji puseur distribution kiwi liar di Cina, nyaéta t ...


  • Min.Order kuantitas: 500 Piece / Potongan
  • Port: Sichuan
  • Pamayaran Sarat: kiriman kana resi pembayaran.
  • Pamayaran Sarat: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    SSP Actinidia mangrupakeun genus of Actinidia Lindl, nu boga 66 spésiés kiwifruit jeung 62 spésiés di Cina. "Pujiang kiwi" ku geografis indikasi dagang, nu mangrupakeun paling Pujiang tanda. Pujiang County, Propinsi Sichuan, ayana di lintang 30 derajat Lintang kalér, nya éta dunya dipikawanoh kiwi wewengkon penanaman pangalusna, kaayaan ékologis alus teuing, euyeub rupa sumber, dasar pasar téh alus.

    Propinsi Sichuan, minangka salah sahiji puseur distribution kiwi liar di Cina, nyaeta propinsi paling ngaleuyah sumberdaya kiwi liar plasma nutfah jeung cadangan. Hasilna nembongkeun yen aya 25 spésiés (kaasup varian sarta varian) tina Actinidia di Propinsi Sichuan.

    Pujiang County ieu lokasina di ujung kidul-kulon ti Chengdu Userboxtop, antara 103 derajat bujur wétan 103 menit 41 derajat 41 menit, lintang 30 derajat 5 menit 30 derajat 21 menit. Hal nepi ka 37 km panjang, kalér jeung kidul widest 27,5 km, mibanda luas total 582,86 kilométer pasagi. Dina 2005, county populasina nepi ka 2575 jalma, 22,37 juta mu taneuh subur. Pujiang County, rata hawa taunan 16,3 ℃, Pingba, bukit, gunung jeung rupa bumi nu, enas laun disingget, tiis laun ngaronjat; ngahontal handap dua walungan aréa Shou'an keur aréa panas pangpanjangna, wewengkon gunung Changqiu keur usum pangpanjangna. Rata hawa nyaéta antara 17,9 jeung 18,2 ℃, anu leuwih luhur batan suhu rata taunan 1.6 ~ 1.9 ℃. Rata hawa nyaéta antara 17,9 jeung 18,2 ℃, sarta suhu rata taunan nyaéta 1.6 ~ 1.9 ℃. The curah hujan poean taunan rata-rata 85%, iwal ti panghandapna dina Méi 79%, nu bulan sésana téh leuwih ti 80%, utamana Langkaplancar jeung kalér angin.

    Kiwi ngabogaan nilai gizi tinggi, kandungan vitamin C anu luhur, anu dipikawanoh minangka "raja buah", nu niley ekonomis pisan tinggi. Dina tanggal 27 Oktober 2010, International Kiwi Puncak-puncak Summit dilaksanakeun di Pujiang County, Chengdu. Upacara bubuka, "Pujiang kiwi" sacara resmi ditangtukeun kana produk panyalindungan indikasi geografis nasional éta. Pujiang County mangrupakeun salah sahiji tilu perkebunan di dunya panggedena konéng kiwi kiwi, Pujiang County, iklim hampang, curah hujan loba pisan, taneuh subur, anu dipikawanoh salaku aréa budidaya kiwifruit cocok pangalusna, mangrupakeun kiwi nasional aréa démo standarisasi, kualitas ekspor kiwi jeung kaamanan démo aréa, Dupi budidaya kiwifruit tilu kiwi konéng di dunya tina salah sahiji beureum langka di dunya, konéng, héjo "tilu-warna babarengan" kiwi asalna. 2010 "Pujiang kiwi" kalayan bentukna buah geulis, ambu euyeub, rasa amis tur haseum, rasa unik, ciri-euyeub gizi anu diidentifikasi minangka produk panyalindungan indikasi geografis nasional, dina 2011 indikasi geografis tanda sertifikasi hasil didaptarkeun. Pujiang tilu sadulur Pujiang kiwi tilu sadulur, nujul kana kiwi buah Pujiang buah konéng, buah héjo, kacang beureum, aranjeunna beunghar Victoria C, dipikawanoh salaku "Raja Victoria C".

    "Pujiang model" aya Pujiang di strengthening kualitas tur kasalametan pangawasan produk kaamanan tatanén, sarta ngamajukeun ngembangkeun industri, ngembangkeun sustainable model praktek inovatif, nya éta gabungan tina situasi county anu luyu jeung kaayaan masyarakat, gawé teuas dina prestasi beredar reflected . prakték inovatif Pujiang urang geus disorot. Pamaréntah-dipingpin, beungkeut departmental, kiwi "kaamanan basa" pikeun ngahontal pangawasan pinuh.

    Ngadegna group promotion gawe, sistem tanggungjawab udagan jeung sistem akuntabilitas, mékanisme panyalindungan investasi, éféktif ngatur budidaya tutuwuhan kiwi, pamrosésan, sirkulasi, konsumsi jeung urutan pasar tatanén, pikeun ngahontal karya pangaturan ti pasip ka manajemén normal jeung sumber manajemén robah Anjog pikeun peta nasional, kiwi "produksi baku" pikeun ngahontal Pace hasil ngahijikeun Tatar.

    Gumantung kaunggulan sebaran Lenovo urang global, ngadegna "otorisasina brand hasil ngahijikeun Tatar, dihijikeun standar tatanén, dihijikeun suplai tatanén, dihijikeun kontrol sakabeh produk, dihijikeun underwriting, dihijikeun pembiayaan bantuan" "genep hasil ngahijikeun Tatar" mode ranté penanaman, masihan muter pinuh ka county Anjog usaha, asosiasi, peran organisasi, éféktif mastikeun Pujiang kiwi kualitas unik sarta kualitas sarta kaamanan.

    Pasar-berorientasi, brand-dipingpin, kiwi "tilu tina beungkeut" pikeun ngahontal produksi jeung jualan booming. Pujiang ngaliwatan palaksanaan sahiji "standar produksi, produk gaduh tanda, nguji kualitas, prosedur sertifikasi, pengawasan pasar," sakabéh prosés produksi standardized, laju buah kiwi, laju buah unggulan 95%, 90% atawa leuwih, ngaliwatan inspeksi kualitas nasional Umum Administrasi "ékspor démo basa" ditampa, buah kiwi dijual ka Eropa, Rusia, leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon. Dina 2014, dina county kiwi total kaluaran 39,78 juta kg, paningkatan 964 juta kilogram, nilai kaluaran 478,2 juta yuan, paningkatan 28,62 juta yuan; Industrial agglomeration, ningkatkeun efisiensi, kiwi "titik taneuh kana emas".

    Pujiang geus diwangun panggedéna jeung paling canggih kiwifruit bungkusan jeung neundeun puseur, nyaéta pikeun nyepetkeun pangwangunan wewengkon leuwih ti 300 acres buah kiwi pasar borongan; diwangun kiwi seger AC perpustakaan 43, kapasitas jumlahna aya 40.000 ton, éféktif ngatur Supply pasar buah kiwi; bubuka pamasaran jeung ngolah usaha leuwih ti 20 Pujiang kiwi klaster industri anu laun kabentuk.

    Dina taun anyar, Pujiang County sabudeureun tujuan "ngawangun standar internasional basa tatanén organik", kahiji di nagara pikeun ngamajukeun pangwangunan sakabéh county tatanén organik jadi "ngawangun lima sistem" salaku narabas a, vigorously ngamajukeun kualitas luhur kiwi, tea, jeruk, jeung ngokolakeun tur dilegakeun usaha ngarah, organisasi, nu tani kulawarga "tilu utama", leveraging variétas, kualitas, merek "tilu produk pikeun ningkatkeun pidangan", realisasi efektip industri tatanen tina jumlah ékspansi keur ningkatkeun kualitas transformasi jeung Ngaronjatkeun ti hiji unik Pujiang ciri jalur anyar inovasi tatanén modern jeung reformasi pangwangunan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !