awon Tangerine

Pondok Description:

Shiranui Ugly Orange also known ugly mandarin, ugly strange, every year 2 to 3 months mature, delicate meat and easy to peel, with Ponkan fragrance, no floating skin. Flesh orange, succulent soft and juicy, thin and soft wall. Introduced by Fujian to Sichuan, this species is the most expensive citrus varieties in the Chinese market. Fruit juice sugar 13-14 degrees, the mature acid is about 1%, excellent flavor, excellent quality. Introduction Shiranui Ugly Orange fruit shape and fruit size ...


  • Min.Order kuantitas: 500 Piece / Potongan
  • Port: Sichuan
  • Pamayaran Sarat: kiriman kana resi pembayaran.
  • Pamayaran Sarat: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    awon-jeruk-detail01

    Shiranui awon Oranyeu ogé dipikawanoh tarawangsa awon, awon aneh, unggal taun 2 nepi 3 bulan tempo, daging alus jeung gampang pikeun mesek, kalawan Ponkan seungit, moal kulit ngambang. Daging jeruk, succulent témbok lemes sareng juicy, ipis jeung lemes. Diwanohkeun ku Fujian mun Sichuan, spésiés ieu di variétas jeruk paling mahal dina pasar Cina. Buah jus gula 13-14 derajat, asam dewasa nyaéta kira 1%, rasa alus teuing, kualitas alus teuing.

    awon-jeruk-detail02

    perkenalan

    Bentuk buah Shiranui awon Oranyeu jeung ukuran buah boga bentuk tetep, buah kawas Sanbao tarawangsa, aya beuheung pondok nonjol, aya henteu beuheung pondok, teu beuheung buah datar di paling umbilik. Konéng mesek jeruk, ngawarnaan dina pertengahan Oktober, ngawarnaan pinuh di mimiti bulan Désémber. Konéng mesek, 3.5-5mm kandel. Asak mesek buah rada kasar. Gampang mesek, kalawan Ponkan seungit, moal kulit ngambang. Daging jeruk, succulent lemes sareng juicy, témbok pisan ipis jeung lemes, rasa garing. sari buah gelar gula 13-14 derajat. budidaya béda, ogé bisa nepi ka 16 derajat. kaasaman dewasa nyaéta kira 1%. jaman kematangan 2-3 bulan, tetep seger ka tengah telat April, rasa alus teuing, kualitas alus teuing.

    awon-jeruk-detail03

    nilai gizi

    Shiranui awon Oranyeu nyaéta beunghar vitamin C, sarta ngabasmi elemen yén awak manusa needs.Per 100 gram ngandung 36,89 kalori, 9,02 gram karbohidrat, 0 gajih, 0,82 gram protein, 1,64 gram nilai cellulose.Nutritional téh loba nu leuwih luhur ti sarupa fruit.Shiranui awon Oranyeu bisa mantuan ngahasilkeun ciduh na slake haus sareng nilai gizi tinggi, nilai ubar tinggi, nyaeta buah alus ku harga sipil. Awon mesek jeruk bisa janten ubar sanggeus garing sarta ditempatkeun deui dina kulkas tiasa deodorant.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !