Spring Tempo Citrus

Pondok Description:

Spring jeruk, Rutaceae jeruk, ti ​​Élmu Buah Panalungtikan Laboratorium of Fujian Pertanian Élmu Akademi, Sanming Kota Pepelakan Téhnologi Station Promosi, tingali jeruk / F-2432 jeruk, diwanohkeun ti Cina Citrus Research Institute di 2001, lega dipelak di Sichuan Pengshan County, Pujiang County, Danling County, Renshou County, Jintang County, Jiangxi, Hunan, Fujian Sanming, Nanping, Longyan, Fuzhou jeung tempat lianna. Spring tingali mesek ipis jeung lemes, dina Sichuan urang dinya geus katelah ogé Ba ...


  • Min.Order kuantitas: 500 Piece / Potongan
  • Port: Sichuan
  • Pamayaran Sarat: kiriman kana resi pembayaran.
  • Pamayaran Sarat: T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spring jeruk, Rutaceae jeruk, ti ​​buah Élmu Panalungtikan Laboratorium of Fujian Pertanian Élmu Akademi, Sanming Kota Pepelakan Téhnologi Station Promosi, tingali jeruk / F-2432 jeruk,

    diwanohkeun ti Cina Citrus Research Institute di 2001, lega dipelak di Sichuan Pengshan County, Pujiang County, Danling County, Renshou County, Jintang County, Jiangxi, Hunan, Fujian Sanming, Nanping, Longyan, Fuzhou jeung tempat lianna. Spring tingali mesek ipis jeung lemes, dina Sichuan urang dinya geus katelah ogé Baba Citrus. Toké babak jeruk konéng, dahar nepi endah, langkung amis batan jeruk teh, hipu, biting momen, splashing jus geuwat katutupan sakabéh sungut. Tuang cinyusu ningali rasa nu geus kawas anak dahar tiis jeruk favorit, sareng seungit alam tur murni amis, lemes sareng amis.

    Kahiji, cinyusu ningali vs jeruk: na Tret tangkal, kematangan téh sarupa, tapi buah anu gedé, teu, warna beungeut buah nuklir jeung smoothness téh hadé, najan kulit rada leuwih hese tibatan jeruk, tapi Xiang témbok thinner, More slag, rasa hadé, gudang leuwih tahan jeung angkot. Tret komprehensif hadé ti jeruk.

    Kadua, cinyusu ningali warna beungeut buah jeung smoothness hadé, daging leuwih garing, rasa kandel, tapi loba saméméhna dewasa. Spring tingali vs shiranui jeruk awon, cinyusu ningali beungeut buah téh leuwih lemes, rasa hadé.

    Katilu, cinyusu ningali vs Guang jeruk jeung jeruk umum: cinyusu ningali jeruk bisa gampang peeled mesek nu, nyingkahan gangguan kalayan péso buahan, leuwih merenah ti Guang jeruk jeung jeruk umum, sedengkeun kuah hipu leuwih ti jeruk, sisikian Daging peuteuy pinuh , kacamatan anu pinuh tina sungut kawas madu téh amis. Ukuran jeung penampilan comparable mun jeruk, eta tiasa nyarios spring Tempo jeruk boga kaunggulan dawam tina jeruk, jeruk.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !